м. Київ, вул. Омеляна Пріцака, 4 +38 (044) 494 07 47
+38 (067) 306 34 98
Замовити прорахунок

Друк книг малими накладами

Сьогодні кожен може надрукувати власну книгу

Ми допоможемо здійснити вашу мрію і надрукуємо книгу відповідно до побажань і вимог автора. Сьогодні зовсім не обов’язково бути науковцем або письменником, щоб видати власну книгу. Ми готові надрукувати результати вашої насиченої роботи маленьким накладом або навіть в єдиному екземплярі.
Ми також надаємо послугу тим, хто хоче друк книги від одного примірника в подарунок. На день народження, весілля, народження малюка, професійне свято ви можете замовити барвисту фотокнигу з фотографіями, привітаннями, спогадами, текстами і іншим оригінальним контентом.

У чому наші переваги:
  • Цифровий офсет

    Цифрові тиражі з офсетною якістю завдяки технології друку “Цифровий офсет” від HP Indigo

  • Оперативне виробництво

    Найкоротші терміни здачі рекламної продукції – понад 50% замовлень виконуються протягом 24 годин

  • Автоматизований постпрес комплекс

    Порізка, ламінація, біговка, висічка, брошурування, PUR-палітурка на одному виробництві, без підключення субпідряду

  • Точне перенесення кольорів

    Штатні фахівці з управління кольором, налаштовані профілі друку для кожного матеріалу і устаткування, друк оригінальними фарбами

Який вигляд може мати ваша книга

Перед тим як замовити виготовлення книг, буде корисним більш детально ознайомитись, з чого вони складаються.

Формат книги. Будь-які стандартні розміри до А4 (в альбомному або портретному розташуванні).

Обкладинка та палітурка. Може бути м’якою або твердою. Виготовляється з паперу (крейдованого, дизайнерського) для варіанту з м’якою обкладинкою, або переплетеного картону для варіанту твердої палітурки. Як м’яка так і тверда палітурка задруковується відповідно вашим дизайном. Ми пропонуємо додаткову обробку, яка зробить вашу книгу більш привабливою, а саме: вибіркове покриття лаком, тиснення фольгою, ламінацію.

Супер обкладинка може бути з кожзаму, на ній може бути тиснення напису або логотипу/знаку.

Форзац книжки може бути задрукований або білий.

Книжковий блок. Використовується офсетний або крейдований.
Щільність паперу: від 100 г/кв. м до 200 г/кв. м.
Колір паперу: 60-70% білизною актуальні для найдешевших видань, які розраховані на одноразове прочитання. Найбільш затребуваний рівень – 85-88%. А ефектні дорогі видання використовують папір 95-98%.

Лясе. За бажанням клієнта прикріплюємо вузьку стрічку в книзі для закладок сторінок.

Визначившись з обкладинкою і блоком вашої книги, треба вибрати спосіб скріплення сторінок. Це може бути термоклей PUR або шиття.

Всі ці параметри впливають не тільки на зовнішній вигляд вашого виробу, а й на його вартість. ЇЇ можна дізнатися, зв’язавшись з нами або заповнивши форму нижче.

Цікавіть вартість?
Замовляйте прорахунок і безкоштовно проконсультуйтеся з нашим фахівцем!
Прикріпити макет

Який варіант скріплення обрати шиття або PUR-скріплення?

PUR-скріплення (переваги методу тут) актуально для м’якої палітурки, в такому виконанні відкриту книгу доведеться притримувати рукою. Метод скріплення на термоклей передбачає максимальну товщину книги близько 4 см. Це відповідає 800 сторінок паперу стандартної щільності (80 г/кв.м). Але ми радимо робити книги товщиною більше 550-600 сторінок. Якщо більше, то використовувати метод шиття.

Шиття використовується, в основному, з твердою палітуркою, і дозволяє відкриватися книзі на 180 градусів без додаткового утримання.

Всі ці параметри впливають не тільки на зовнішній вигляд вашого виробу, а й на його вартість. ЇЇ можна дізнатися, зв’язавшись з нами або заповнивши форму нижче.

Для тих, хто хоче заощадити

Перед тим як передавати в друкарню вашу книгу, уважно ознайомтеся з технічними вимогами до макету. Ця інформація дозволить вам заощадити кошти, витрачені за правки, внесені нашим дизайнером. Також, це допоможе максимально швидко відправити ваше замовлення в друк.

Серед наших партнерів
Вони кажуть:
У Вас ще залишилися питання?
Залиште свій номер і наш менеджер зателефонує Вам протягом 1 години!